Poznatu teniserku na Australian Openu nakon pobjede upitala hoće li je zapratiti na Instagramu

To joj je najvažnije

Poznatu teniserku na Australian Openu nakon pobjede upitala hoće li je zapratiti na Instagramu

Edmir Škorić

Jaquelin Cristian i Andrea Petković su u double meču Australian Opena pobijedile Simonu Halep i Gabrielu Ruse sa 6:4, 6:0.

Rumunsko-njemačka kombinacija bila je uvjerljiva protiv rumunskog para i isuviše lako je došla do pobjede u prvom kolu ženskih parova na prvom Grand Slamu sezone.

Meč je trajao samo 69 minuta, a Halep je teško mogla do pobjede uz povrijeđenu saigračicu, no zanimljiv dijalog vodile su pobjednice.

"Sada ćeš me zapratiti na Instagramu, zar ne?", upitala je Cristian svoju saigračicu i daleko poznatiju Njemicu Andreu Petković.

"Nemam pojma. Zapratit ću te, zapravo, dobit ćeš više od toga", šaljivo joj je odgovorila Njemica.

Jaquelin Cristian ima 23 godine i trenutno je na 69. mjestu WTA liste, a u singlu je na Australian Openu zaustavljena u 2. kolu od Amerikanke Madison Keys, dok je prethodno slavila nad Belgijankom Greetje Minnen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi