Procurili snimci s raskošne Đokovićeve zabave: Prvi reket svijeta se skinuo do pasa i ludovao

Proslavio kraj turnira u Beogradu

Procurili snimci s raskošne Đokovićeve zabave: Prvi reket svijeta se skinuo do pasa i ludovao

Endin Čaušević

Prethodnog vikenda u Beogradu je održan Adria Tour kojeg je organizovao prvi reket svijeta Novak Đoković.

Tokom pandemije koronavirusa Đoković je odlučio da organizuje turnir širom regiona kako bi pomogao teniserima koji nisu tako visoko rangirani, te su u finansijskoj krizi zbog silnih odgođenih turnira.

Prvi turnir održan je u Beogradu gdje je skoro 5.000 navijača pratilo mečeve na terenima "Novak". Đoković je uspio u Beograd dovesti Dominica Thiema, Alexandera Zvereva i Grigora Dimitrova što je sigurno odličan potez.

Na krjau ovaj turnir osvojio je Thiem koji je u finalu pobijedio Filipa Krajinovića. Nakon što je turnir zvanično zatvoren Đoković je za sve učesnike organizovao veliku zabavu.

Pojavilo se i nekoliko snimaka ovog ludog provoda na društvenim mrežama, a čini se da se Đoković odlično zabavio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti