Rafael Nadal napravio čudesnu fotografiju: 15 dana sam čekao da je objavim
(Foto: EPA)

Nije želio ranije

Rafael Nadal napravio čudesnu fotografiju: 15 dana sam čekao da je objavim

M. Šljivak

Rafael Nadal je protekle sedmice ponovo osvojio Roland Garros.

Do 12. titule u Parizu španski teniser je ponovo stigao u velikom stilu i apsolutno ga niko nije mogao zaustaviti na putu do novog trofeja.

Nadal je kralj Roland Garrosa. Rekorder je po broju titula na ovom Grand Slamu, a na njegovom Instagramu se nakon svega pojavila zanimljiva fotografija

Španac je jednostavo znao da će doći do titule, ali zbog sujevjerja nije želio da objavi fotografiju koju je napravio prije početka turnira.

Fotografisao je Nadal svoje sjedište na Roland Garrosu. Ono je imalo broj 12, a o svemu je napisao.

"15 dana sam čekao da je objavim. Morala je da čeka toliko. Moje sjedište na Rolland Garrosu", napisao je Nadal.

View this post on Instagram

The picture that had to wait 15 days since we took it 📸. My seat this 2019 in @rolandgarros 😉💪🏻🙏

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on

Španski teniser je u karijeri ukupno osvojio 18. Grand Slam titula. Pored 12 titula u Parizu, osvajao je US Open tri puta, Wimbledon dva puta i jednom Australian Open.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije