Roland Garros pred publikom

Konačna odluka

Roland Garros pred publikom

US Open se igra bez publike, ali će se Roland Garros izgleda igrati uz prisustvo publike na tribinama.

Ranije je najavljivao da bi se mečevi Roland Garrosa mogli igrati uz prisustvo publike, a sada je ovakva odluka organizatora prestižnog turnira u Parizu postala zvanična.

Ipak, publika će moći ući samo na tribine tri najveća terena. Tokom dana broj gledatelja na tribinama neće smjeti premašiti cifru od 15.000, a gledatelji će biti podijeljeni u tri zone (najviše po 5000 ljudi).

Tribine tri najveća terena će biti podijeljena u tri zone među kojima se publika neće moći kretati. Također, ulaznice će se kupovati po zonama.

Nošenje zaštitnih maski je obavezno.

Otvoreno prvenstvo Francuske će trajati od 21. septembra do 11. oktobra. Treba dodati i da na mečevima kvalifikacija za glavni žrijeb neće biti publike.

Top Komentari

Lafo
Hoće li na ulazu tražiti testove?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije