Šarapova brutalno uzvratila Nadalu

Oglasila se na Facebooku

Šarapova brutalno uzvratila Nadalu

Ruska teniserka Maria Šarapova nedavno je javno priznala da je koristila nedopuštena sredstva. 

Pad na dopinškom testu uzbrukao je teniske vode i došlo je do mnogobrojnih rasprava u kojima nije nedostajalo ni međusobnog optuživanja, a sve je počelo kada je Rafael Nadal izjavio da bi Šarapova trebala biti kažnjena. 

Šarapovoj nije dugo trebalo da putem Facebooka odgovori španskom teniseru. Iako nije navela kome je uputila status, jasno je na koga aludira. 

"Ponosna sam na svaki meč koji sam odigrala. Uvijek sam bila iskrena, nikad se nisam krila. Nisam se ni pretvarala da sam povrijeđena samo da bih prikrila istinu o rezultatima dopinškog testa", napisala je Maria Šarapova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi