Serena kratko i jasno nakon otkazivanja Wimbledona: U šoku sam!

Legendarna Amerikanka

Serena kratko i jasno nakon otkazivanja Wimbledona: U šoku sam!

Teniseri su ostali u šoku nakon što je Wimbledon otkazan.

Najveći svjetski teniski turnir koji predstavlja nezvanično prvenstvo svijeta u tenisu otkzan je po prvi put od II Svjetskog rata, a razlog je naravno virus Covid-19.

Nakon što je službeno potvrđena ova informacija od strane organizatora turnira, počeli su se javljati neki legendarni teniseri i teniserke koji su titule osvajali mnogo puta u Londonu.

Prvi se oglasio Roger Federer, osmostruki šampion, koji je rekao da je devastiran ovom informacijom, ali je poručio navijačima da će doći sljedećeg ljeta.

Oglasila se i sedmostruka prvakinja, američka veteranka, Serena Williams koja je poslala kratku poruku preko Twittera.

"U šoku sam", napisala je Serena za koju je upitno da li će se više ikada vratiti u London obzirom da ove godine puni 39.

Podsjetimo, osim Wimbledona otkazani su i svi ostali turniri na travi te je seztona suspendovana najmanje do 13. jula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi