Serena osjetila šta znači život u karanteni: Ne družim se ni s kim
Foto: Instagram

Ima problem s anksioznošću

Serena osjetila šta znači život u karanteni: Ne družim se ni s kim

Slavna američka teniserka Serena Williams ne podnosi baš najbolje dane u izolaciji.

Osvajačica 23 Grand Slam naslova primorana je, kao i svi drugi sportaši, da u vrijeme epidemije koronavirusa dane provodi iza zatvorenih vrata, a zbog takvog načina života polako gubi živce.

Štaviše, situacija sa koronavirusom u svijetu joj izaziva - anksioznost.

"Htjela bih na minut da objasnim svoje iskustvo sa koronavirusom. Isprva je sve počelo mišljenjem i osjećajem, okej, to ne može da utiče na mene. A onda iznenada, kada je otkazan Indian Wells, pomislila sam: 'Oh, dobro to je malo čudo, ali imam više slobodnog vremena i uživat ću u njemu. Jedno otkazivanje je vodilo drugom, pa još jedno i sve je to dovelo do neke anksioznosti koju osjećam", požalila se Serena.

Odlučila je da se odvoji potpuno od svih.

"Sada sam potpuno izolovana od ljudi već dugo vremena i svaka sitnica me izluđuje. A pod anksioznošću mislim na to da sam stalno napeta, 'na ivici'. Ako neko kihne ili kašlje pored mene, poludim. Ne družim se ni s kim, a pod time pmislim i na svoju kćer", dodaje Amerikanka.

Nastavila je...

"Ona zakašlje, ja se naljutim i pogledam je ispod oka. Upozna ona ljutu Serenu, a ja se pitam je li s njom sve u redu, šta mogu učiniti. Jednostavno ne znam šta i umjesto da sam opuštena, pod enormnim sam stresom."

Teniskih turnira, kako su ranije saopštile organizacije ATP i WTA, neće biti sve do juna.

Top Komentari

nikokovac
Milfara,ubit je ****č...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi