2

Komentari (2)

King_Kenny
...vas je trebalo bombardovati jos 1991.,da ne ostane kamen kamenu...poljubite Amerikance u cmar jer su vas 8 godina pustali da radite sta hocete...
E.Car
A zašto su vas bombardovali "99. pi.zda vam materina?!?!?! Trebali su tako i "92. spriječili bi smrt 100 000 nevinih!!!! NATO je shvatio poslije genocida u Bosni da će te isto uraditi i na Kosovu pa su vas bombardovali poslije 100 upozorenja da stanete sa zločinima na tom teritoriju!!!! Bolestan ste narod koji samo traži krvi i kada dobijete po pi.zdi onda pišete herojske pjesme i prekrajate historiju!!!! BOLESNI STE VELIKA VEĆINA!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.