"Soba, soba i samo soba... To nije zdravo za dušu, psihički ćemo otići svi"

Ima dosta istine u ovome...

"Soba, soba i samo soba... To nije zdravo za dušu, psihički ćemo otići svi"

S. Grebović

Kanadski teniser Miloš Raonić ističe da nije ni malo lako igrati u uslovima tzv. "mehura" zbog koronavirusa i da nije siguran na koliko će takmičenja učestvovati u narednoj godini.

Raonić je istakao da je zahvalan svim organizatorima turnira koji su uložili trud da organizuju turnire uslijed novonastalih okolnosti, ali kaže da to ima i drugu stranu.

"Ako bude ovako iz sedmice u sedmicu i znaš da postoji mogućnost da tako bude cijele sezone igraću znatno manje. Uslovi su takvi da ne smije da se napušta hotelska soba, mislim da to nije psihičji baš zdravo, nije dobro za dušu, moram da imam malo slobode u tom smislu. To je jedini način sada, ali igrati pod ovim uslovima u dužem periodu, to nije baš nešto čemu se radujem", kaže 30-godišnji teniser koji je inače rođen u Podgorici.

Raonić je na Mastersu koji je nedavno odigran u Parizu stigao do polufinala i time je završio sezonu.

U karijeri je Kanađanin do sada osvojio osam titula, a trenutno je 14. igrač ATP liste.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi