Srđan Đoković poručio poznatom novinaru: "Neka mu je Bog u pomoći, ako i on može da mu pomogne"

Šofranac protiv Đokovića

Srđan Đoković poručio poznatom novinaru: "Neka mu je Bog u pomoći, ako i on može da mu pomogne"

Midhat Šljivak

Otac Novaka Đokovića, Srđan, ponovo je u ratu s medijima. Ovog puta je krenuo u javni obračun s poznatim crnogorskim novinarom Nebojšom Šofrancem jer je ovaj veličao Carlosa Alcaraza nakon pobjede nad srpskim teniserom u finalu Wimbledona. Pale su taške riječi.

Srđan Đoković često zna burno regovati na natpise i komentare o njegovom sinu Novaku. Sada se obratio crnogorskom novinaru Nebošji Šofrancu koji je veličao uspjeh Carlosa Alcaraza u meču protiv Đokovića.

Šofranac je na Facebooku napisao niz hvalospjeva o mladom španskom teniseru. Navijao je za njega protiv Novaka i to se tati nije dopalo.

"Šta si mu to uradio, Carlitose? Toliko ilegalno ludih voleja, slajseva i bombi koje bi trebalo zabraniti. I da razbuktiš ovoliko bijes drvosječa koji ne znaju ni gemove da broje, a znaju toliko proklinjati momka od 20 godina koji je zadivio svijet? Koliko čobana će prestati da gleda tenis i da plače ojađeno na mom zidu", napisao je Šofranac i zatim je Novaka nazvao LOAT-om, odnosno najvećim luzerom svih vremena.

"Španci su dali novi nadimak Novaku. LOAT. Čak 12 izgubljenih finala, najviše u open eri. On je 'loser of all times', napisao je Šofranac između ostalog uz poruku da se pobjeda Carlitosa slavi i u Beogradu.

Oglasi

Na sve je reagovao Srđan Đoković. Poručio je da Šofrancu teško i Bog može pomoći.

"Neka je tom čovjeku Bog u pomoći. Ako i on može da mu pomogne i ako stvarno misli sve što je napisao", rekao je Srđan Đoković.

Šofranac mu je potom poručio kako ne želi da se raspravlja putem društvenih mreža i da je i on često za Srđana pomislio isto što i on njemu i da bi najbolje bilo da sjedne pred kameru da ispriča nešto o velikoj karijeri svog sina.

Srđan Đoković je često koštao sina u proteklim godinama. Znao je napraviti brojne ispade zbog kojih je i Novaku bilo neugodno i izgleda da nije ništa naučio iz ranijih iskustava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi