10

Komentari (10)

denimen9
Klasični Četaljski potez. Incident, pa povlačenje. Traktor-mentalitet
antikomunist
Nemojte dirati Djokovice-ta oni su miljenici poganog petokolonasa Nenada Adzivejzovica i Varudina Braboncica,o Djokovicima Avaz i FAKE TV kazu sve najbolje.Ocito ih placaju iz jedne kase!
Mowzilla
Krkan kakvog samo smrdija moze izbaciti...
kenny
Nema boljeg srbina od zaklanog
kenny
Prijavljuj prijavljuj srpce malo
s.belmin0
A kakav otac takav sin?
pjanke.sa
Vazda bilo. A Semirov drugar. Mamu im hebem obojici.
antikomunist
NJEGOVA PORODICA PROSLA HOROR RARA??!!!!WTF?! Naprcio se ti svojih predaka i potomaka,kakav horor pominjes?Glavu bih dao da je"tata Djokovic" bio i ubijao po Bosni!On je zakorjeli cetalj!Takav je "najbolji sportas svih vremena"ovog dysmanskog portala,koji u nebo dize one koji slave Rusiju i Putina,koji klucu ratnim zlocincima a omalovazavaju sve sto je BiH!
pjanke.sa
Ama bolan tuga najveca je sto su oni toliko zadrti i zadojeni: sa jedne strane su nebeski narod, tako misle o sebi, a sa druge jadni oni niko ih ne shvata. A malo je onih normalnih Srba koji shvataju sta fasizam njihove vecine donosi njima kao narodu. Stide se ti ljudi svoje historije, vjeruj mi. Znam ih dosta!
jassony
Sjeme vam se zatrlo genocidasko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.