Stan Wawrinka ismijava Đokovića na Twitteru

Jedva su dočekali

Stan Wawrinka ismijava Đokovića na Twitteru

E. Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković nalazi se na velikom udaru kritika nakon što je Adria Tour u Zadru otkazan zbog koronavirusa.

Jučer je objavljeno da je Grigor Dimitrov pozitivan na COVID-19, a ubrzo nakon toga organizatori turnira su otkazali finalni meč. Većina tenisera sinoć je testirana u Zadru, ali među njima nije bio Đoković koji je odlučio da se testira po povratku u Beograd.

Jutros je potvrđeno da su još trojica tenisera zaražena koronavirusom, a među njima je i Borna Ćorić. Također, potvrđeno je da je zaražen i Đokovićev kondicioni trener Marko Paniki, te zbog toga svi s nestrpljenjem očekuju rezultate Novakovog testiranja.

Prvi teniser svijeta jutros se našao na meti velikih kritika svjetskih medija, ali i poznatih tenisera koji su od početka govorili da nije još uvijek pravo vrijeme da se ovaj sport nastavi.

Đokoviću mnogi zamjeraju što organizacija turnira nije imala rigoroznija pravila oko koronavirusa, te su sada jedva dočekali da ga kritikuju. Među onima koji ismijavaju Novaka je i njegov rival Stan Wawrinka.

On se nadovezao na sarkastičnu poruku Andyja Roddicka koji je nakon što je čuo vijesti iz Zadra poručio "Mislim da u svijetu postoji neka pandemija...". Wawrinka je nakon toga odlučio da se oglasi i poručio je kratko "hahaha", ali je jasno kakvu poruku je time poslao Đokoviću.

Top Komentari

Denchi
Novak je idiot, idiote treba ismijavati, to je vrlo zdravo
6 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi