Stižu velike kritike za Novaka Đokovića, a posebno će biti ljut kada vidi poruku Andyja Roddicka

Otkazano finale u Zadru zbog korone

Stižu velike kritike za Novaka Đokovića, a posebno će biti ljut kada vidi poruku Andyja Roddicka

Endin Čaušević

Velika drama nastala je jučer u Zadru nakon što je potvrđeno da je Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom.

Dimitrov je učestvovao na Adria Touru koji se prethodnih dana igrao u Zadru, ali je finale ovog turnira otkazano nakon što je potvrđeno da je pozitivan na COVID-19.

Zbog toga je nastala velika panika i većina tenisera se sinoć testirala, dok je Đoković odbio da to uradio prije povratka u Beograd. Na ovom turniru mečeve je pratio veliki broj publike koji je bio i na muzičkim dešavanjima u sklopu Adria Toura.

Dimitrov je također bio na svim tim dešavanjima, te se skoro nije odvajao od Đokovića i ostalih tenisera. Zbog toga vlada velika panika da među igračima ima još zaraženih, a već danas bi se trebali znati rezultati tenisera koji su se odlučili sinoć testirati.

Ovo je veliki udarac za Đokovića koji je organizator turnira. On je dobio mnoge kritike prije toga iz svijeta tenisa da nije vrijeme da se tenis još uvijek igra, ali je Novak vjerovao suprotno.

No, nakon što je potvrđeno da je Dimitrov zaražen mnogi kao da su jedva dočekali da prozovu Đokovića. Među prvima to je uradio legendarni teniser Andy Roddick koji je na jednom postu o dešavanjima u Zadru sarkastično poručio "Očito da postoji neka pandemija...".

[twitter]https://twitter.com/andyroddick/status/1274772960788824064[/twitter]

Top Komentari

GuiliDamou
Ovaj Novak je gospodin jedan po jedan! Jedini je ustao protiv sile koja nas j... evo vec tri mjeseca u zdrav mozak, na nacin: zdrav si, al si zarazen! Kakve smo mi ovce jbt...
7 3
GuiliDamou
A rodicku ovim putem porucujem da mi se sagne na pipu.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi