Svi su u čudu gledali grčkog tenisera: Njegov stajling je izazvao ogromne reakcije

Počinje Masters u Torinu, a Tsitsipas se odmah potrudio da podigne atmosferu

Svi su u čudu gledali grčkog tenisera: Njegov stajling je izazvao ogromne reakcije

Haris Zilić

Teniska sezona stigla je do samog kraja, a ostao je još "šlag na tortu" i zvaršni Masters turnir u Torinu na kojem će nastupiti osam najboljih tenisera po rankingu u kalendarskoj 2023. godini.

Turnir počinje u nedjelju mečevima u grupi A, a sastaju se Sinner - Tsitsipas i Đoković - Rune.

U grupi B se nalaze Zverev, Medvedev, Rublev i Alcaraz i nema sumnje da nas naredne sedmice čeka prava teniska poslastica u pomenutom italijanskom gradu.

U petak je priređena gala večer, kao i druženja sa navijačima, teniseri su također bili dostupni za fotoreportere.

Jedna opuštena večer pripala je Stefanosu Tsitispasu koji se potrudio da itekako privuče pažnju.

Oglasi

U pitanju je bio stajling grčkog tenisera, a na društvenim mrežama uveliko traju rasprave u čemu je Tsitsipas stigao na zabavu u Torinu?

Mnogi su mišljenja da je to bio neki poseban ogrtač, neki smatraju da je džemper, dok neki idu i korak više pa govore da je Grk došao u pidžami.

Nema sumnje da je Tsitsipas u Torinu otkrio da ima čudan modni izbor, a da li je to bila njegova ideja ili nečija preporuka, teško je reći.

Fanovi su iskoristili priliku da se fotografišu sa Grkom, a sigurno da će im slika biti posebna iz više razloga, jedan od njih je svakako čudan u najmanju ruku čudan stajling.

Tsitsipas je nastupao i prošle godine na završnom Mastersu gdje je zaustavljen u grupi, završio je iza Đokovića i Rubleva, a ispred Medvedeva.

Titutlu na završnom Mastersu od prošle godine brani fenomenalni Novak Đoković koji je u finalu savladao Caspera Ruuda sa 2:0, po setovima 7:5, 6:3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi