Ljepotici u loži Wimbledona stale oči: Bile su dovoljne dvije sekunde i jedan okret da se zaledi...

Urnebesna scena

Ljepotici u loži Wimbledona stale oči: Bile su dovoljne dvije sekunde i jedan okret da se zaledi...

Admin Čaušević

Ljubitelji tenisa su sa određenom dozom smijeha svjedočili reakciji Paule Badose na gestu oca Stefanosa Tsitsipasa tokom njegovog meča drugog kola Wimbledona protiv Andyja Murraya.

Badosa je na tribinama bodrila svog dečka Tsitsipasa dok se Grk u četvrtak na Centralnom terenu borio protiv dvostrukog prvaka turnira Murraya.

Badosa i Tsitsipas objavili su svoju vezu u javnosti u junu i od tada su nerazdvojni. Badosa je također naizgled razvio sjajnu vezu s Tsitsipasovom porodicom koja ga često prati na turneji.

Roditelji svjetskog broja 5 također su često uočeni kako mu daju trenerske savjete tokom mečaeva, taj običaj je često izazivao bijes svijeta tenisa.

Tsitsipasov tim bip je na sličan način prisutan tokom njegovog meča s Andyjem Murrayem, a u jednom je slučaju Paula Badosa uhvaćena kako naizgled gleda sa strane oca svog dečka, Apostolosa, nakon geste koju je napravio prema njoj.

Oglasi

Napeta razmjena pogledima nije prošla neprimjećeno na društvenim mrežama, a ljubitelji tenisa brzo su izvukli urnebesne zaključke o istoj.

"Ona je sve ono mi. Nadamo se da je ona ta koja je ubijedila Stefa da shvati kako gubi svoj talent pod paskom svog oca," jedan je od komentara.

"Zna Stefanosa dvije minute, a već je zakuhala s njegovim ocem", "Paula trepni dva puta ako trebaš pomoć", još su neki od komentara.

Oglasi

Inače, Badosa koja se također takmiči na Wimbledonu je prije nekoliko dana otkrila kako je zapravo imala "mokre snove" te je sanjala Tsitsipasa početkom godine.

"Iznenađujuće, nikad ne sanjam tenisače, ali sanjala sam njega te noći, da smo oboje osvajali Australian Open.

"Tada je bilo kao da imamo vrlo romantičan trenutak, ali neću objašnjavati. Samo ću to reći", kazala je Španjolka.

Badosa se ne libi pričati o svojim seksualnim odnosima pa je tako prije nekoliko mjeseci bivšem dečku Davidu Broncanu rekla da je iza nje veoma dobar mjesec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi