'Svake sedmice spavam s fanovima': Kyrgios priznao šta radi otkad nema curu

Ispričao i anegdotu s meča protiv Federera

'Svake sedmice spavam s fanovima': Kyrgios priznao šta radi otkad nema curu

Ono što je Australac Nick Kyrgios izgovorio dok je igrao video igricu i sve to prenosio uživo je ravno nenormalnom za jednog profesionalnog tenisera. 

Kyrgios je poznat kao zločesti dečko svjetskog tenisa koji se ne libi reći bilo šta i o bilo kome, a sinoć je na red došlo i to da komentariše vlastiti seksualni život.

On je u martu mjesecu raskinuo vezu sa ruskom teniserkom Annom Kalinskayjom (21), pa se od tog trenutka očigledno ponaša kao da je 'pušten s lanca'.

Tako je tokom četverosatnog live igranja Fortnite igrice korisniku 'babztv1' priznao da sada spava s fanovima na sedmičnom nivou te da ga je tokom meča protiv Rogera Federera jedna atraktivna djevojka iz publike toliko omela da je jedva završio meč.

"Da, ako ćemo iskreno, ne viđam se ni s kim stalno, sve je to na sedmičnom nivou", kazao je u jednom trenutku Kyrgios.

"Dobijao sam Federera i u jednom trenutku sam pomislio, 'ouu, želim je izvesti na piće'".

"Ističnoevropljanke su jednostavno uzele moje srce. Visoke istočnoevropljanke, kada ih vidim pomislim 'uzmite pola moje zarade'".

Ovi komentari su samo dio onoga što je Nick kazao tokom live streama.

Inače, dužina njegove veze s pomenutom Ruskinjom nije poznata. Mnogi se sjećaju kako je on još u augustu prošle godine za Kalinskayju navijao na jednom turniru u Washingtonu dok je u septembru objavio njenu fotografiju na Instagram. Par je viđen skupa jedino početkom marta u Acapulcu.

Mlada Ruskinja je nakon raskida u jednom od intervjua kazala kako je Nick dobra osoba i da joj nije uradio ništa loše, ali da su im se putevi jednostavno razišli. Inače, prije toga ga je dobro naružila jednom prilikom, ali očigledno je kasnije, kada su se stvari slegle, dlučila povući 'ručnu'.

U nastavku možete pogledati i neke njene fotografije. 

Top Komentari

Benjamingst
Sportska disciplina sex. Samo kod nas na sport sport... duplo sex-a duplo sexy treba.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi