Svi su bili protiv Đokovića, ali ne i Ibrahimović

Navijao za srbijanskog tenisera

Svi su bili protiv Đokovića, ali ne i Ibrahimović

Endin Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković sinoć je slavio u finalu US Opena protiv Juana Martina Del Potra.

Đoković je posao završio nakon tri seta, te je sa sigurnih 3:0 došao do 14. Grand Slam titule u karijeri. Meč protiv Del Potra ponudio je mnogo toga, a najviše "vatre" bilo je na tribinama jer je većina navijača bodrila argentinskog tenisera.

Ipak, to nije omelo Novaka koji se odlično nosio s pritiskom iako je u nekoliko navrata ljutito psovao navijačima koji su ga pokušavali omesti tokom poena. No, nisu baš svi sinoć bili protiv Đokovića. Na društvenim mrežama podršku srbijanskom teniseru pružio je Zlatan Ibrahimović.

Top Komentari

MirzaBarucic
Normalno brate, Balkanac Balkancu! Bravo Nole kralju, zivio.
30 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi