Tenis se vraća narednog mjeseca jakim turnirom u Beogradu, nastupit će i Džumhur

"Eastern European Championship"

Tenis se vraća narednog mjeseca jakim turnirom u Beogradu, nastupit će i Džumhur

E. Škorić

U Beogradu će 15. juna biti održan teniski turnir pod nazivom "Eastern European Championship", a imat će i predstavnika iz BiH.

Srbijanski teniser Janko Tipsarević je s ljubiteljima tenisa podijelio informaciju o teniskom turniru koji će se odigrati za mjesec dana u srbijanskoj prijestolnici.

Pored tenisera iz Srbije kao što su Viktor Troicki i Dušan Lajović, nastupit će i naš teniser Damir Džumhur, ali i Dalila Jakupović iz Slovenije, Marija Tig iz Rumunije, Danka Kovinić iz Crne Gore, Dimitar Kuzmanov iz Bugarske...

Biće to prilika da ponovo oživi teniska priča u Beogradu koji je ne tako davno bio domaćin solidnog ATP turnira.

Ujedno će to biti jedan od prvih turnira koji će se odigrati nakon pandemije koronavirusa.

Top Komentari

Sarajlija46
Nemojte molim vas da on nastupa.Đaba nas bruka
1 0
miki30
Čuj jak turnir a Džumhur učestvuje na njemu??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije