Teniski selfie koji je obišao planetu

Susret velikana bijelog sporta

Teniski selfie koji je obišao planetu

S. Grebović

Sama teniska elita okupila se u Chicagu, gdje će sutra početi veliki sudari tenisera Evrope protiv tenisera ostatka svijeta.

Od 21. do 23. septembra u Chicagu će se održati egzibicioni Laver cup na kojem će, između ostalih, Roger Federer i Novak Đoković, činiti tim Evrope koji će rekete 'ukrstiti' sa timom ostatka svijeta.

U iščekivanju početka tog spektakla, teniseri su se okupili na cocktail partyju na kojem su razgovarali i sjajno se zabavili. Neki su iskoristili i trenutke da se slikaju pa je tako Federer na svom Instagramu objavio selfie sa Novakom Đokovićem, a potom i zajedničku fotografiju sa gotovo svim učesnicima ovog spektakla.

Pored legendarnog Švicarca i srbijanskog tenisera, tim Evrope još čine i Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, David Goffin i Kyle Edmund, dok će tim ostatka svijeta predstavljati Juan Martin del Portro, Kevin Anderson, John Isner, Jack Sock te Nick Kyrgios.

Top Komentari

DeroVolk
Jos samo da je tu Rafa, fotografija bi bila vrijednija od Mona Lise. Ovako je kao, recimo, Gernika.
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi