6

Komentari (6)

Malmi_Suomi
@@VIP ZATUCANKO iz wc-a mislim rs-a amidžino zlato @Uranija ti ga šuknu kulturno do ja.a.
I fakat su te roditelji bolesno odgojili dobro ti raja piše.
E @@VIP smrad si od čovjeka pravi!!!
@@Uranija ljubi te amidža.
Sarajevo šampion hehehe
VIP
Hahahahahaha. Pa bolestan si skroz. Hahahahahahab. S kim se i gdje ti grudvaš jadu jadni. Hahahahahahahaha. **** se
Uranija
@Malmi_Suomi Amidza nećemo nasjedati na hinjske provokacije neodgojenog i zadojenog @VIP nije samo on kriv, mama i tata snose jednaku krivicu za njegov odgoj. RS je sastavni dio BiH i to treba poštovati.
VIP
@Uranija Što se sam sa sobom raspravljaš? 2u1 Hahahahahahhaha E jesi jadan. Glumiš provokatora ali glup si za to. Hahahahaha
Uranija
@VIP ovaj čovjek @Malmi_Suomi je imao nik @Hakkinen ali su ga blokirali... kakav si ti mitoman...hahahahaha šatro si ti mene provalio...hahahahahaha
Malmi_Suomi
@@VIP ne kaki ZATUCANKO.
Ljubi te amidža i.... kontam čitam ja sve kada si ti u pitanju jer si " kliker" MOJ SARAJEVSLI i pozzz od Mike a o od Kimija.
Vozdra ali jok za tebe @@VIP jer fali ti snijeg
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.