Vapaj Đokovićeve majke: Ovo što rade mom sinu je prestrašno...

Nije joj lako ovih dana

Vapaj Đokovićeve majke: Ovo što rade mom sinu je prestrašno...

Prvi reket svijeta Novak Đoković našao se na udaru kritika svjetske javnosti nakon što je ovog ljeta organizovao Adria Tour koji je prouzrokovao brojne pozitivne slučajeve na koronavirus. 

Brojni teniseri, treneri, menadžeri i novinari uputili su neke teške riječi prema Noletu posljednjih dana, a to je najviše zaboljelo njegovu majku Dijanu koja je odlučila da se oglasi.

"Strašno je i prestrašno to što pišu, ali na to smo navikli. Kao da su jedva dočekali. Njima očigledno Novak smeta", kazala je Dijana za Blic.

Objasnila je da se njen sin osjeća dobro uprkos tome što je pozitivan na Covid19.

"To što je Novak pozitivan ne znači da je bolestan. On je mlad i zdrav čovjek pa se to lakše podnosi. Uostalom, mislim da je ovaj virus pri kraju, pa su ovo samo neki "repovi" korone koji nisu tako jaki kao na početku. Zato se oni i osjećaju dobro, kao i mi".

Nedavno se zbog cijele situacije oglasio i Novakov otac Srđan koji je stao u odbranu svog sina i za sve okrivio 'neodgovornog' Grigora Dimitrova.

"Kako je došlo do zaraze? Vjerovatno jer je Dimitrov došao bolestan, ko zna odakle. Nije se testirao u Zadru, nego na nekom drugom mjestu. Mislim da to nije u redu, ali dobro, šta da se radi. Nanio je veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i nama kao porodici", kazao je prije nekoliko dana za RTL Srđan Đoković.

Sigurno da Đoković neće tako lako umiriti javnost nakon cijele situacije, ali za sada je njemu najbitnije da se oporavi i da nakon bolesti prođe neokrznut.

Top Komentari

Bosnian King
**** majku ovi Srbi sta god se desi misle da ih neko mrzi. Trebali su ga pohvalit sto ima koronu
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi