Niko nije spustio na zemlju Đokovićevog oca kao danas Nick Kyrgios

Australac bez dlake na jeziku

Niko nije spustio na zemlju Đokovićevog oca kao danas Nick Kyrgios

E. Čaušević

Australski teniser Nick Kyrgios najviše je kritikovao Novaka Đokovića zbog skandala koji je izazvala pojava koronavirusa na Adria Touru.

Naime, prije nekoliko dana odgođeno je finale Adria Toura u Zadru jer se ispostavilo da je Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom. Jučer je potvrđeno da je zaražen i Novak Đoković koji se našao na meti velikih kritika zbog neodgovornog ponašanja.

Vjerovatno najveći kritičar ovih dana bio je Kyrgios koji je poručio da ne shvata da je neko odlučio da pokrene turnir tokom svih dešavnja u svijetu.

Australac se oglasio i danas na društvenim mrežama, a ovaj put prozvao je Novakovog oca Srđana. Đoković stariji je stao u odbranu svog sina i za sve je okrivio Dimitrova, ali mu to nije baš upalilo.

"Dimitrov je vjerovatno došao bolestan u Zadar ko zna odakle i tako je sve počelo. Nije se testirao na vrijeme i mislim da to nije u redu. Nanio je štetu ljudima u Hrvatskoj, ali i našoj porodici i Srbiji", izjavio je Đokovićev otac.

No, ubrzo nakon što je vidio ovu izjavu Kyrgios se odlučio oglasiti na Instagramu i kratko je poručio Srđanu: "Čovječe, nemoj bježati od krivnje".

Promo

Top Komentari

DadiG
Samo da je šta napisati pa maker i pogrešno. Užasan prevod. Rekao je “bruh” što nije “čovječe” nego kao u našem slengu “buraz”. I nije rekao da ne biježi od krivnje nego da je ne prebacuje.
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi