Srbijanac igra protiv Stefanosa Tsitsipasa

Velika Đokovićeva briga pred polufinale Roland Garrosa

4

Komentari (4)

Ende
Laže kao i obično ... izmisljene povrede mu sluze da trazi sudijski time out kako bi izbacio protivnika iz ritma .. vidjeno vec bezbroj puta.
Don Corleone
Hajde ne seri, zadnji put se zalio na lakat kad ga je i operisao prije 2 godine...uostalom za kakve smijesne stvari ljudi traze tajmaut ovo je nista
Ende
Ništa te nisam pitao ... skrati jezičinu dječače ... A Đokaja su svi okarakterisali kao niskobudžetnog glumca, kad ne ide hajmo izbaciti protivnika iz ritma dozvoljenim, ali hinjavim i odvratnim potezima. Pa na kraju krajeva zna se da ga u svijetu svi mrze radi hinjaluka njegovog.
Don Corleone
Nemaš ti šta da me pitaš, ja sam ti samo rekao činjenice...a Novaka mogu okarakterisati kako hoće, a realno čovjek je najveći teniser svih vremena! Uostalom kakvo je to glupo objašnjenje izbacio ga iz ritma, imaš pravila svako ima pravo na med tajm aut, posle se vade kao poremetio ga tajm autom, sta odsjekao mu je prst tim?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.