Velika Đokovićeva briga pred polufinale Roland Garrosa

Srbijanac igra protiv Stefanosa Tsitsipasa

Velika Đokovićeva briga pred polufinale Roland Garrosa

Admin Čaušević

Novak Đoković će pobjedom nad Stefanom Tsitsipasom nastojati da izbori novo finale Roland Garrosa.

Ipak, srbijanski teniser pred polufinalni duel ima veliku brigu, a to je povreda vrata i lijeve nadlaktice koju je zadobio u četvrtfinalnom duelu.

Mats Vilander, analitičar Eurosporta, govorio je o Đokovićevoj povredi koja može biti velika briga za sve fanove trenutno prvog reketa svijeta.

"Mislim da ne želi da pokaže protivniku da osjeća povredu. To će povreda koja će biti prisutna u polufinalu i ako ne bude imao dobar početak, to bi moglo da predstavlja problem"

"Očigledno mu je trebalo neko vrijeme da zagrije tijelo, a tako će biti i u polufinalu, i opet u finalu. Mislim da je Novakova povreda velika briga. Očigledno ne želi da pokaže protivniku da povrijeđen ulazi na teren", smatra Vilander.

Inače, Đoković je pred današnji duel trenirao samo u večernjim satima i to sa bandažom na bolnom mjestu.

Top Komentari

Ende
Laže kao i obično ... izmisljene povrede mu sluze da trazi sudijski time out kako bi izbacio protivnika iz ritma .. vidjeno vec bezbroj puta.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti