Verdasco: Novak nije baš u top formi, ali...

Španac vjeruje u trijumf

Verdasco: Novak nije baš u top formi, ali...

S. Grebović

Danas će u 4. kolu Roland Garrosa snage odmjeriti Fernando Verdasco i Novak Đoković.

Fernando Verdasco je u trećem kolu savladao bugarskog tenisera Grigora Dimitrova, inače četvrtog nositelja turnira i to maksimalnim rezultatom 3:0 u setovima, te tako zakazao duel protiv Novaka Đokovića.

"Novak nije na nivou na kome je bio proteklih nekoliko godina. Međutim, već je u Rimu igrao bolje, kao i na nekoliko mečeva kasnije. Nema sumnje da će biti teško protiv njega. Pokušaću da budem maksimalno fokuisiran i da ponovim ono što sam pokazao protiv Dimitrova. U tom slučaju mislim da ću imati šansi", samouvjeren je bio Verdasco.

Ovaj okršaj posljednji je meč današnjeg programa, a biće odigran na glavnom terenu teniskog kompleksa Philippe Chatrier.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi