Slavna teniserka počela plakati usred meča: Ni kriva ni dužna ispašta zbog svega

Jednostavno se slomila

Slavna teniserka počela plakati usred meča: Ni kriva ni dužna ispašta zbog svega

Admin Čaušević

Suze Vicotorije Azarenke će obići svijet.

Slavna bjeloruska teniserka emotivno se slomila u duelu trećeg kola Indian Wellsa protiv Elene Rybakina, inače rođene u Moskvi, ali se takmiči pod zastavom Kazahstana.

Azarenka je u drugom setu na svom servisu jednostavno počela plakati i nije mogla više trpiti zbog svega šta se dešava.

Iskusna Bjeloruskinja se jednostavno prepustila emocijama i samo je ponavljala da joj je žao. Bio je to zaista srceparajući trenutak.

Iako je pokušavala da nastavi igrati nije uspjevala sve dok joj sudija meča nije prišao te je umirio poslije čega nakon višeminutne pauze meč nastavljen.

Na kraju je Rybakina slavila sa 2:0 u setovima te je dvostruka šampionka Indian Wellsa tako okončala svoj nastup. Bilo je 6:3 i 6:2.

Azaranke je samo jedna u nizu od sportiskinja koje ispaštaju zbog napada Rusije na Ukrajinu obzirom da se njena zemlja Bjelorusija priključila Rusima.

Ona je tokom bogate karijere dva pusta osvajala Australian Open, a prije turnira na Indian Wellsu jasno je poručila da se osjeća ''devastirano" zbog ljudi koji su pogođeni ratom u Ukrajini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti