Azarenki pozlilo tokom meča, pa odbila da kaže šta je problem: "Neću reći, mijenjajte pravila"

Ispala s Australian Opena

Azarenki pozlilo tokom meča, pa odbila da kaže šta je problem: "Neću reći, mijenjajte pravila"

Endin Čaušević

Victorija Azarenka oprostila se od Australian Opena već u prvom kolu nakon poraza od američke teniserke Jessice Pegule.

Pegula je slavila sa 2:0 u setovima i priredila veliko iznenađenje jer je lakše od očekivanog došla do pobjede protiv 11. teniserke svijeta.

No, ovaj meč obilježio je detalj kada je pozlilo Azarenki koja je s terena pobjegla u hlad kako bi mogla doći do daha.

Sudija je odmah pozvao ljekara kako bi ukazao pomoć iskusnoj teniserki i pokušao je saznato u čemu je problem, ali Azarenka nije željela da kaže zbog čega joj je pozlilo.

"Ne znam zašto pitate za zdravlje igrača i postavljate toliko pitanja. Sve će to biti na internetu i ljudi će govoriti po tome što su vidjeli. Ne znam zašto postoji pravilo da morate reći razlog zašto ste bolesni, povrijeđeni ili slično. Ako ne želim da pričam o tome onda je to to", rekla je Azarenka nakon meča.

Tranutak kada je pozlilo Azarenki možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

Keno
"Ne znam zašto postoji pravilo da morate reći razlog zašto ste bolesni, povrijeđeni ili slično" gluplju izjavu nisam cuo
7 2
user1583752673
Trazi izgovor za losu igru. Treba biti veliki o kad gubis
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi