6

Komentari (6)

Sanska_Prangija
Pa sta libo ovu drugu 3:0 se pise hhh
Zulfikar
Zasto odma osude? Kako znamo da doticna nije imala nesnosljiv anksiozni napad?
Bhf
Pa zato sto je tako postupila.Ako vec predajes mec bar objasni zasto i cestitaj protivniku.Zbog ovakvog ponasanja ja bi je suspendovao sa sledecih takmicenja pa nek igra sa rusima.
K79
druže očito su psihički problemi u pitanju, tu glava nije svoja i ne treba je dodatno ubijat u pojam i ovi malo pretjeruju sa naslovima kao i obično poz
Bhf
I ba u tri p.cke materine.Ako nemas konkretno nesto napisati nemoj mi o gramatici.Promasis slovo,stavis pogresno i sl.Ti i jos par ovdje sto komentarise,jedino nalazite manu ko je sta napisao pogresno.Provjeri textove novinara pa ces vidjeti koliko gresaka oni prave.
montana22
Ko gubi ima pravo da se ljuti hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.