Više od fana: Novak definitivno nikada prije nije imao luđeg navijača
Đoković je ponovo prvi na ATP listi, a to je jednog njegovog navijača toliko obradovalo, da je odlučio da ga iscrta na glavi

Ova ludost ne može svakom pasti na pamet

Više od fana: Novak definitivno nikada prije nije imao luđeg navijača

E. Škorić

Novak Đoković je najbolji teniser svijeta i normalno je da ima fanove širom svijeta, ali neki ga toliko obožavaju da su spremni na sve.

Jedan od Novakovih navijača je tako odlučio da povratak Srbina na prvo mjesto ATP liste proslavi crtanjem njegovog lika na glavi.

S obzirom da nije u pitanju tetovaža već samo frizura, izvjesni navijač Stefan Kragović se, u slučaju da požali, uvijek može ponovo šišati.

Ovo je jedinstvena frizura, a Đoković bi možda mogao i da obraduje svog vjernog fana...

Top Komentari

Mr.Balboa
Hahahaha sta reci ;)
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi