Vjerujete u Džumhura danas? Kvota i više nego primamljiva

Sastaje se sa Tsitsipasom

Vjerujete u Džumhura danas? Kvota i više nego primamljiva

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur jučer je, nakon dugo vremena, došao do pobjede i to u duelu protiv Nijemca Petera Gojowczyka.

Damir je u 1. kolu Mastersa u Parizu pobijedio bez izgubljenog seta (6:4, 7:6), a već danas igra novi meč protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa, koji zauzima 16. mjesto na ATP listi.

S obzirom na rejting i formu, Tsitsipas je favorit prema kladionici MOZZART, koja s druge strane na našeg tenisera daje vrlo primamljiv koeficijent.

Ako vjerujete da će Džumhur u duelu sa Tsitsipasom uzeti barem jedan set, kvota na to je 1.68 u MOZZART-u.

Planirano je da meč Džumhura i Tsitsipasa počne u 15 sati, ali će on vjerovatno startati sa zakašnjenjem.

Džumhur će imati i poseban motiv u ovom duelu jer bi u slučaju pobjede najvjerovatnije igrao protiv Novaka Đokovića, po prvi put u karijeri.

Top Komentari

Alchak
Uništiti će ga Tsitsipas
4 18
monitor
jedinio u sta vjerujem je to da ce izugubiti, 1,30 je poklon.
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi