Wawrinka, Kukushkin i Seppi u osmini finala Rotterdama

Nekoliko sjajnih imena u Holandiji

Wawrinka, Kukushkin i Seppi u osmini finala Rotterdama

Nekoliko vrlo dobrih tenisera okupilo se ove sedmice u Rotterdamu gdje se igra ATP turnir iz serije 250.

Danas su između ostalog na terenu bili Stan Wawrinka, Mikhail Kukushkin i Andreass Seppi. Sva trojica su na kraju zabilježila pobjede.

Wawrinka, koji nikako da pronađe pravu formu, odigrao je vrlo dobar meč protiv Francuza Benoitea Pairea te ga je pobijedio sa 2:0 (7:6 i 6:1).

Seppi je sa 2:1 bio bolji od Nijemca Gojowczyka, dok je Kazahstanac Kukushkin bio bolji od Holanđanina Haasea sa 2:0. U ovom trenutku svoj susret igraju Južnokoreanac Chung i Gruzijac Basilashvili.

Inače, prvi nosilac na ovom turniru je Japanac Kei Nishikori, dok će tu još igrati između ostalog Tsitsipas, Raonić, Goffin, Shapovalov...

Top Komentari

rajvosa46
Ovo je turnir iz serije 500.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi