Wozniacki je sve ostavila bez teksta saopštivši da je bolesna
U julu je počela da primjećuje simptomu, a shvatila je da nije dobro kada se probudila jedno jutro u Montrealu i nije mogla da digne ruke iznad glave

Borba sa autoimunom bolesti

Wozniacki je sve ostavila bez teksta saopštivši da je bolesna

Edmir Škorić

Danska teniserka Caroline Wozniacki boluje od reumatoidnog artritisa, koji joj je dijagnostifikovan prije početka Otvorenog prvenstva SAD.

Wozniacki je otkrila da je čeka teška borba sa autoimunom bolesti.

"Kada sam to saznala, bila sam šokirana. Mislite da ste kao sportista maksimalno fizički spremni, po čemu sam ja poznata, a onda odjednom saznate da vam predstoji teška borba sa autoimunom bolesti", rekla je Dankinja.

Ona je, kaže, prve simptome primijetila u julu, ali je mislila kako je u pitanju samo grip, da bi se potom idućeg mjeseca probudila u Montrealu i shvatila je da ne može da podigne ruke iznad glave.

Ipak, nastavila je da igra i da osvoji turnir u Pekingu, ali nije želila do danas da saopšti ovu ružnu vijest, mada se do sada dosta informisala o bolesti koju ima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi