Za nas je šampion: Mozzart isplaćuje sve koji su igrali da Đoković osvaja US Open

Za nas je šampion: Mozzart isplaćuje sve koji su igrali da Đoković osvaja US Open

Sponzorski tekst

Jedan trenutak nepažnje i surova kazna organizatora US opena da najboljeg tenisera svijeta diskvalifikuju sa njujorškog grend slema i time Novaka Đokovića spriječe da se po broju titula sasvim primakne Rafaelu Nadalu i Rogeru Federeru.

I možemo sad da zalazimo u teorije zavjere, da se pitamo da li bi ista odluka bila donijeta i da je neko drugi u pitanju… Ali i ne moramo. Jer bilo bi to uzaludno rasipanje energije u vremenima koja treba njegovati. U vremenima kada Srbija ima najboljeg na svijetu. I u tome treba da uživa.

Stoga se i Mozzart kladionica potrudila da se ovaj nesrećni meč što prije zaboravi, pa će tako isplatiti sve igrače koji su tipovali da će Đoković biti šampion US Opena za 2020. godinu! Dakle, ne vraćaju samo ulog, već isplaćuju punu kvotu kao dobitnu!

A tek da podsjetimo, prognoza da će Đoković prigrliti i 18. Grand Slam titulu pred početak turnira iznosila je 1,80. I bio je Đoković na pravom putu. Zagrijao se osvajanjem pehara na mastersu u istom gradu, pa je otpisao Damira Džumhura, Kylea Edmunda, Jan-Lenarda Struffa, i na stranu sad taj brejk, pao bi i Pablo Carrena Busta.

Da nije pala sutkinja.

Ono što nije palo jeste optimizam da će Đoković, možda već dogodine, prestići i Nadala i Federera, ma koliko se svi trudili da mu otežaju taj zadatak. Pa kad je već tako, zašto da se nerviramo? Kad treba da uživamo.

Uz najbolji tenis. Vašeg omiljenog tenisera. I vašu omiljenu kladionicu.

Top Komentari

gallardo.la
Bas me zanima koliko vam kladionica placa za ovakve clanke?
7 0
Quartararo20
Prvi je Meridian isplatio
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi