Žena-mačka prešla preko puta Đokoviću!

Diskvalifikovan s US Opena

Žena-mačka prešla preko puta Đokoviću!

Admin Čaušević

Novak Đoković je u prvoj objavi nakon diskvalifikacije ispao gospodin i nije želio otkriti identitet sutkinje zbog kojeg je izbačen s US Opena. 

Đokovićev nepromišljeni potez je top-tema u sportskim medijima proteklih sati. Mnogi su mišljenja kako je kazna prestroga, ali pravila su pravila, makar se radilo i o najboljem svjetskom teniseru.

Nakon što je izgubio servis srbijanski teniser je udario po loptici te u vrat pogodio sutkinju koja je pala kao pokošena, a čuli su se i jauci od bola.

Sutkinja koja je presudila Đokoviću na ovogodišnjem US Openu se zove Luara Clark i ima 56. godina. Prije nekog vremena dožvijela je tešku porodičnu tragediju jer joj je preminuo sin Josh.

[instagram]https://www.instagram.com/p/BAJJPQxipzp/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BZjz1EaAAxA/[/instagram]

Inače, izuzetno je aktivna na društvenoj mreži Instagram gdje joj je nadimak catwoman, odnosno žena-mačka. Ljubitelj je vidna, a na pojednim fotografijama je pozirala i s oružjem.

Nerijetko sudi i na turnirima van SAD-a što pokazuje i njena objava na Twitteru od prije tri godine kada je bila sudija na turniru u Barceloni.

Pošto je jedna od fotografija sa Rafaelom Nadalom ljubitelji teorija zavjere će jedva dočekati da kažu da favorizuje Španca te da je "smjestila" Đokoviću na US openu.

Top Komentari

Armin29
samo dobar mancalija njoj treba,otkrivala bi ona kosu ko luda
2 5
E.Car
Pa nije sama sebe pogodila u grkljan Nole je sam sebi smjestio.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi