Zagrijavanje zanosne Crnogorke privuklo pažnju svih tenisera, a onda je Nadal stupio na scenu

Kovinić objavila video na Instagramu

Zagrijavanje zanosne Crnogorke privuklo pažnju svih tenisera, a onda je Nadal stupio na scenu

E. Čaušević

Prvi Grand Slam ove sezone koji se igra u Melburnu u Australiji jutros je zvanično počeo. 

Sezona se tradicionalno otvara velikim turnirom u Melburnu kojeg teniseri nakon pauze nestrpljivo očekuju. Prvo kolo ovog turnira počelo je jutros, ali je kiša napravila veliki problem organizatorima.

No, dosta uzbudljivo bilo je i u teretani gdje se igrači i igračice spremaju pred svoje mečeve. U centru pažnje našla se crnogorska teniserka Danka Kovinić, te najbolji tenise svijeta Rafael Nadal.

Naime, ova zanosna Crnogorka privukla je veliku pažnju svojim zagrijavanjem, no potom je Nadal "dominirao". Svima je bilo čudno što on nije obratio pažnju na Kovinić koja je bila odmah ispred njega.

Drugi teniseri su iskoristili priliku da "odmjere" ovu 20-godišnjiu teniserku, ali je Nadal imao pametnija posla. On čak nije ni trenirao i samo je tipkao na svom mobitelu što je kasnije objavila i Kovinić na Instagramu.

"Pogledajte kako se samo Nadal zagrijava", poručila je Kovinić svojim fanovima na društvenim mrežama.

Top Komentari

lega
A njoj krivo što nadal nije obratio pažnju na nju to treba samo da shvati koliko je bitna pa da netko na nju obraća pažnju
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi