Zbog nje izbačen sa US Opena, a sada dotična Novaku Đokoviću uzima milione?

Sprema tužbu

Zbog nje izbačen sa US Opena, a sada dotična Novaku Đokoviću uzima milione?

E. Škorić

Zahvaljujući Novaku Đokoviću, sutkinja Laura Clark postala je planetarno popularna preko noći.

Lauru je Đoković nehotice pogodio lopticom tokom meča US Opena i automatski je diskvalifikovan, iako je očigledno da nije imao namjeru uraditi to što je uradio. Desilo se, nesretno, ali Novak je svejedno morao da kao prvi favorit prerano napusti New York.

Srbijanski teniser se Lauri izvinio, zatim zamolio svoje fanove da prestanu da je vrijeđau i da joj prijete, ali Laura bi od svega mogla dobro i da zaradi.

Naime, neki mediji pišu da je Amerikanka spremna tužiti Novaka za pretrpljeni strah i da bi mogla tražiti veliku odštetu znajući kakvim bogatstvom raspolaže prvi teniser svijeta.

Za sada su to neprovjerene informacije, očekuje se potez Laure, koja će očigledno dobro razmisliti o potencijalnoj zaradi na osnovu nesreće koja je zadesila Novaka.

Top Komentari

mirza24
Tako i treba neka se konjina nauci redu jednom
8 6
Krosteutegurovic
Ja neznam šta vi imate protiv te žene, ona je bila samo na svom radnom mjestu, a njemu ne daje niko za pravo da se sili na taj način.
8 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi