Novi snimci incidenta: Sutkinja pala kao pokošena, čuju se i jauci kao da je ranjena

Đoković izbačen s US Opena

Novi snimci incidenta: Sutkinja pala kao pokošena, čuju se i jauci kao da je ranjena

A. Čaušević

Nastup Novaka Đokovića na ovogodišnjem US Openu okočan je diskvalifikacijom. 

U susretu sa Pablom Carrenom-Bustom srbijanski teniser je lopticom pogodio sutkinju, a organizatori su odlučili da ga izbace s turnira.

Nakon što su se pojavili prvi snimci mišljenje javnosti je podijeljeno. Neki su stava da je Đoković opravdano izbačen, dok neki smatraju da je sutkinja odlično glumila.

Nekoliko sati nakon incidenta pojavili su se i novi snimci koji pokazuju trenutak kada je sutkinja pogođena i njene prve reakcije.

Pala je na pod kao da je pogođena puškom, a dojam je da je u jednom trenutku i ostala bez daha, disanje je otežala i maska. Na drugom snimku se mogu čuti jauci kao da je ranjena.

Inače, sat vremena nakon incidenta stigla je informacija da se sutiknja osjeća dobro i da udarac lopticom nije izazvao nikakve posljedice.

Top Komentari

Armin29
sta dovode ove stare matore babuskare,padaju cim se vrata zatvore
18 5
aJdotuzla
Razmazena baba.
15 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi