Zverev o prekidu tenisa: Ovo je glupost, zaglavljen sam na 7. mjestu ATP liste

Njemački teniser

Zverev o prekidu tenisa: Ovo je glupost, zaglavljen sam na 7. mjestu ATP liste

Jedan od onih kojima nikako ne odgovara što je teniska sezona prekinuta je Nijemac Alexander Zverev.

On kaže kako je prošle godine u ovom periodu igrao vrlo loš tenis, skupio malo poena te je ove godine u istom periodu mogao značajno napredovati na ATP listi.

Ipak, Covid-19 mu je pokvario planove.

"Prošle godine sam igrao veoma loše u ovom periodu, tako da bi sad branio jako malo poena. Zato je ova situacija jako glupa. Mogao sam da sakupim dosta poena, a umjesto toga ostao sam zaglavljen na sedmom mjestu ATP liste", kaže Zverev, prenose inostrani mediji.

Teniska sezona zvanično je suspendovana do 13. jula. Ove godine zbog koronavirusa nećemo gledati ni Wimbledon koji je odgođen i neće dobiti novi termin igranja. Za razliku od njega, Roland Garros, koji je također odgođen, igrat će se u drugom terminu, odnosno od kraja septembra do početka oktobra.

Top Komentari

izvoristine
Eto svi doktori placu sto si ti zaglavljen na 7 mjestu. Bezosjecajni idiote. Dok se mnogo ljudi u svijetu zbog zaraze bori sa zivotom tebe boli ona stvar. I trazis da dobijes vise poena i para.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti