Zverevu se smučilo od Rogera Federera
Njemački teniser je u jednom danu dva puta poražen od Federera, pa nije ni čudo što mu se smučilo od Švicarca

Nijemac opet 'briljirao'

Zverevu se smučilo od Rogera Federera

Edmir Škorić, foto: EPA

Zanimljivu izjavu dao je njemački teniser Alexander Saša Zverev.

Danas je Roger Federer dva puta pobijedio Zvereva, prvo u singlu sa 2:0, a onda i u mix dublu, nakon čega je Švicarska osvojila Hopman kup.

Zverev je poznat kao pravi šaljivdžija, pa je i danas zabavio publiku nakon poraza od Švicarca.

"Muka mi je od svih vas. Posebno od tebe Rogere. Imaš 30 i koliko god već godina... Zašto, bolan, zašto?", kazao je Zverev.

Zverev je prije nekoliko mjeseci slavio na Završnom mastersu u Londonu pošto je pobijedio Novaka Đokovića sa 6:4, 6:3, a i tada je imao jedan lud govor pred publikom u Londonu.

"Hvala vam svima. Posebno mom ocu koji će od sreće plakati do Nove godine i koji nema pojma o čemu ja sada pričam jer ne zna baš dobro engleski, ali to je u redu. Tata, ti si moj najbolji trener", istakao je Zverev.

Top Komentari

DeroVolk
Bas je rekao bolan
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi