Nerman Fatić u Minhenu imao posebnu podršku, legendu Bundeslige svi su prepoznali

Bivši bh. fudbaler podržao našeg tenisera

Nerman Fatić u Minhenu imao posebnu podršku, legendu Bundeslige svi su prepoznali

Endin Čaušević

Bh. teniser Nerman Fatić nije uspio da se plasira u glavni žrijeb turnira u Minhenu gdje je danas imao zanimljivu podršku s tribina.

Fatić je u polufinalu kvalifikacija za 2:0 u setovima uspio da pobijedi italijanskog tenisera Edoarda Lavagna, ali nije nažalost prošao u glavni žrijeb.

U finalu kvalifikacija ATP turnira u Minhenu bh. teniser igrao je danas protiv Alejandra Mora Canasa i nažalost je poražen sa 2:0 u setovima.

Španski teniser je prvi set riješio za 50 minuta i isti je dobio sa 6:4, dok je drugi set trajao i manje, a Moro Canas je slavio sa 6:2 i plasirao se u prvo kolu turnira u Minhenu.

Fatić je pružio dobar otpor u prvom setu i iako je bh. tenise imao ulogu favorita u današnjem meču nije uspio da dođe do pobjede.

Oglasi

Bh. teniser je na terenu u Minhenu imao i zanimljivu podršku s tribina jer su se mnogi iznenadili kada su vidjeli nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine, Zvjezdana Misimovića, koji je došao da podrži Fatića.

Misimović je objavio story na Instagramu i pokazao da prati meč i bodri Fatića, ali nažalost ni to nije pomoglo našem teniseru da se plasira dalje.

   Zvjezdan Misimović bodrio Nermana Fatića na turniru u Minhenu

Inače, Fatić se trenutno nalazi na 200. mjestu ATP liste, dok je njegov današnji protivnik rangiran na 238. poziciji.

Pored Fatića danas uspješan nije bio ni naš najbolji teniser Damir Džumhur koji je nastupio u kvalifikacijama ATP turnira u Bukureštu, ali je poražen već u polufinalu.

Džumhur je igrao protiv 358. tenisera svijeta Carlosa Tabernera koji je vodio sa 1:0 u setovima, te imao 3:0 prednost u drugom setu i na kraju je pobijedio jer je bh. teniser predao meč.

Top Komentari

single1992
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> use.my/bedblog
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi