12

Komentari (12)

prvenac
Ono dobijaju milione iz euro fondova pa što lopovija ne pokrade ostane i za ove stvari.
E.Car
Sarajevo dvoranu sa sličnim sadržajem ima vec 38 godina, zapaljena pa obnovljena još ljepša. Montažni bazeni u skoro svakom drugom vrtu u Sarajevu, drugo je što novinar nije imao priliku pomjeriti dalje od kuće i radnog mjesta.
user1655232295
U Beogradskoj Areni bio i bazen isto prvenstvo, pa i led neko klizanje neka prestava, pa onaj moto sou sa skokovima, pa DC finale sljaka postavljena..., nikakva je ovo senzacija samo dobra organizacija u 21.vijeku, a Bosna je u srednjem mi moderne velike dvorane nemamo !
Navijac123
To se zove glup i ogranicen novinar...
makelele
Sta se cudite, dugogodisnje iskustvo u turizmu, vrhunski sportski rezultati, odlicna povezanost zemlje sa ostatkom svijeta preko mnogih manifestacija, jos ako se u to uzme dobra organizacija i odlicno vodstvo za slicne manifestacije, imaju definitivno šlifa za organizirat takmicenja na svjetskom i europskom nivou. Volim nas narod, ali nas narod je sposoban da organizuje jedino docek za pobjednika zvezde granda, teferič i iftar gdje se sjedi na podu i jede sa plasticnim priborom i pije iz bijelih plasticnih čaša.
Elddar
Trudis se da budes pametan, a ipak si glup i zlonamjeran. Sve si to mogao fino napisati bez te posljednje recenice, ali zloba progovara sama iz tebe. Ti si vjerovatno jedan maleni skutor koji katkad proviri iz kamenjara pa dodje ostaviti komentar na sportski portal. A ako si Bosnjo, jos mi te vise zao. Zvezde granda necu da komentarisem, ali sto se iftara tice, i Ramazana, i Bajrama, i selama, mi se tek zagrijavamo, tako da.. od****us ako ti se ne svidja.
Pajkan
Izgleda da neko nema pojma sta piše. Jedine olimpijske igre na ovim prostorima su odigrane sta mislis gdje.Pametnom dosta.
Geneve
Pa ne bi dao jedan iftar za hiljadu ovakvih arena, a šta seljo kompleksas poput tebe zna.
Zulfikar
Idi skoci sa zgrade, uradi nesto korisno za covjecanstvo.
Karameho
Zato mi znamo pametovat, al kad treba radit, skrenemo temu :)
Mowzilla
Kaaaakav bolan bazen u dvorani, ovi nasi ne znaju ni klimu u Skenderiji popraviti, a kamo li je preraditi u hibridnu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.