19

Komentari (19)

Peđa
Moram priznati neuspeh, samo osam medalja za sada, uz mogućnost još dve. Očekivao sam više.
Arnel925
@Peđa pa evo gledam i 2016 je Srbija uzela 8. Znaci sasvim solidno. Ali Nole je s****o stvar za Srbiju.
Peđa
Dragi prijatelju Arnele, ocekivalo se više, nezadovoljstvo je na ulici veliko, oseća se napetost. Narod je očekivao bar 10.
IMPERATOR
Alo bre Peđa, oćeš da ga primiš s leđa? Mogao si očekivati i 30 ali godina zatvora za genocid. Amerika vas kara na svim poljima od politike do sporta...
Peđa
Američki veliki narod nas saveznik iz dva svetska rata...
Peđa
Zlato karate....
@Amel925, ako si ti Amel onda sam ja Lorens od Arabije, iza Amela krije se neki Dragan, Milan, Marko itd, marš takozvani Amele u 3 pm, eno ti kurirrs pa tamo komentariši.
Arnel925
Svaka čast braćo Srbi. Biće zlato akobogda.
Arnel925
@Lewa_9 Opusti se malo drug. Braća igraju dobro. Ko je nama kriv što nismo uspjeli u ovom sportu. Mi smo jedino dobri da pričamo o ratu i genocidu tu smo number 1.
realno_govoreci
@Arnel925 sta imas ti od toga uzeli oni zlato ili ne?
Arnel925
@Lewa_9 Opusti se drug biće sve dobro. Samo zapamti jutarnju medicinu sutra haha
Arnel925
@realno_govoreci a realno govoreći šta imam i kad BiH uzme nesto. Šipak, nego eto onako volim gledati komšije u ovom sportu navijam za nji zato sto su borbeni i naravno igraju extra.
Arnel925
@Lewa_9 de majke vam na BAN ovog momka. Neka ide sprovodi svoju SDA politiku na političkom forumu negdje. Ovo je sportski site. Nije ti vaterpolista kriv što si puko sine. Joj kakvi degena ima majko mila.
Uranija
@Arnel925 je li se lijepo skrivati pod lažnim imenom na BH portalu… navijaj za koga hoćeš ali ne pod lažnim imenom. Hinjavo je to ali ti mama nije to objasnila sram je bilo
Mackintosh
@Arnel925 Ne obracaj paznju jarane na ovog levata. Zobg takvih nam je sport na dnu u Evropi. Tandrce o sportu o kojem blage nema, a natakario nick po stranom sportasu. Takvi se uclanjuju u stranke, pa iz stranaka u klubove i saveze. Fukarluk
Arnel925
@Mackintosh ma pusti degene. Ovi me momci podsjećaju na onog momka iz Frankijeve pjesme Teočak haha svi su im krivi. Ako nisi slušao poslušaj. Ono baš ovi degeni se mogu naći u pjesmi.
Svojprisebi
@Arnel925
Samo o ratu 30 godina ba pricaju a vidi drzave nit igdje mice nit ikakvih sportskih uspjeha ima. Svaka republika bivse yuge je uzela nesto u zadnjih 30 godina pa cak i kosovo al bosna nista. Al vazno je da se prica o genocidu na sportskom sajtu. Pravi degeni glupsoni i cim se ne slazes sa njima odma te cak optuzuju da ti ime nije pravo hahha. Ja imam Islamsko ime al mi je nacija Srpska al de ti objasni to degenima a vidi kolko muslimana u srbiji zivi i za vreme rata i do dana danasnjeg. Ko su sinan dzej jasar ipce saban zar to nisu sve muslimanska imena a sve srbi
Arnel925
@Svojprisebi Ma pusti retarde drug. Pacenici, pričaju jednu te istu priču godinama, bio to sportski forum ili drugi forum oni će nekako ubaciti tu njihovu mržnju. Svi smo mi različiti i različito razmišljamo u BiH. Bio ja Arnel, Obren, Mario ili Senad. Koga to briga na sportskom site-u, ali eto nekog jeste nažalost pa i poslije 30 godina. Sto bi ja tebe kao Srbina manje gotivio nego nekog Bošnjaka ali to njima smeta, ovakvi komentari ne mogu da razume kako ne mrziš kao i oni, mržnja im je u krvi, kriv im je svako što su fukare, što su još zaostali u 1995 i kako ćemo onda imati sporta ako ima ljudi sto jos furaju ovakve priče. Kod nas se samo gleda koje si vjere i kojem narodu pripadamo, ako želimo da nam bude bolje trebamo reći stop biranju strana, strane su se birale prije 30 godina pa vidi gdje nas je to dovelo. Jarane promjeni malo priču i biće nam svima bolje. Drži vjeru u srcu i pokaži da si vjernik kroz ljubav ni jedna vjera ne nagoni na mržnju. Pozdrav.
Svojprisebi
Hvala drug sasvim realan komentar. Pozdrav
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.