Elvedina Muzaferija nije završila utrku spusta
Foto - Screenshot

Ostala bez plasmana

Elvedina Muzaferija nije završila utrku spusta

Midhat Šljivak

Najbolja bh. skijašica Elvedina Muzaferija nije uspjela ostvariti plasman u disciplini spust na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Nakon što je osvojila 25. mjesto u Super G-ju, Muzaferija se nadala još jednom dobrom plasmanu, ali nažalost do njega nije uspjela doći.

Muzaferija je napravila jednu grešku i odustala je, pa će svoju šansu za dobar rezultat tražiti u kombinaciji koja je na rasporedu 17. februara.

Zlatnu medalju u spustu osvojila je švicarska skijašica Corinne Suter. Ona je slavila s vremenom 1:31.87.

Iza sebe je Suter ostavila dvije Italijanke. Sofia Goggia osvojila je srebro (+0.16), dok je bronzu uzela Nadia Delago (+0.57).

Top Komentari

vedin
Uobičajeno
0 4
Laporta
Bitno je učestvovati....
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi