7

Komentari (7)

alexey
Cemu takvi komentari da ste malo bolje upuceni u zimske sportove vidjeli bi da se svugdje u svijetu odgadjaju trke zbog snijega i neprilika na stazi. Ne zbog snijega i staze vec zbog smanjenje vidljivosti koja pravi najveci problem takmicarima da bi se izbjegle vece povrede. Zato bi zamolio sve da zaobidju post sa glupim komentarima. Unaprijed hvala.
ArminA
Hajde Mamuti ne pravite se pametni sjedite po citav dan guz na guz i ovdje pljujete sve sto vam se ne svidja. Hiljadu puta smo vidjeli kako se otkaze nesto zbog snijega zato poklopite se i ne komentarisi ako ti se nesto ne svidja..
HariS1110
ma pada ko lud ne vidi se metar ispred. Mora se otkazati. jeblo vam sarajevo mater napacenu.
Honduras
Kaze se jebalo ti Sarajevo mater usta.
VladaFBIH
E Sarajevo jade
Honduras
I za olimpijadu je isto padao jade!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.