EYOF: Odgođena sva takmičenja na Bjelašnici i Jahorini!

Snijeg pravi veliki problem

EYOF: Odgođena sva takmičenja na Bjelašnici i Jahorini!

E. Čaušević
Teme:

Snijeg koji je danas počeo padati u Sarajevu napravio je velike probleme organizatorima EYOF-a.

EYOF je sinoć zvanično otvoren na stadionu Koševo, a takmičenja su počela danas na svim borilištima. Ipak, snijeg koji je počeo padati danas u glavnog gradu naše zemlje napravio je veliki problem organizatorima, posebno na planinama.

Naime, sva takmičenja koja su se danas trebala održati na Bjelašnici su odgođena zbog vremenskih neprilika. Organizatori su zbog snijega bili primorani da odgode kvalifikacije snowborda u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Potvrđeno je da će se takmičenje u ovim disciplinama održati sutra ukoliko ponovo ne bude problema s vremenskim neprilikama. Također, sutra bi i ostale discipline trebale da budu prema planu i programu.

Na Jahorini se vozi slalom u ženskoj konkurenciji, a snijeg i na ovoj planini pravi veliki problem. Ostalo je još da se završi druga vožnja kako bi saznali 20 takmičarki koje idu u finale. No, još uvijek nije poznato da li će biti uslova da se završi druga vožnja.

Top Komentari

VladaFBIH
E Sarajevo jade
0 16
HariS1110
ma pada ko lud ne vidi se metar ispred. Mora se otkazati. jeblo vam sarajevo mater napacenu.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi