9

Komentari (9)

King_Kenny
...ja se prepao reko da nije ona nasa Muzaferija,posto je ona jedna od najboljih HAHAHAHAHHAHAHAH.
Koljicfan
Nisi smijesan nikako, skijasi su najhrabriji sportasi a muzaferiji svaka cast i ona je hrabra, kapa dole! Bolje nepisi nista, jer nemas respekta! Pozdrav
Thierry.Henry
Malo je reci da si glup decko..
King_Kenny
@Koljicfan ...da imam respekta za 36. mjesto???...imat cu respekta kad bude u top 3...mene bi bilo stid traziti pare od drzave za tako lose plasmane.
36. Mjesto los plasman hahaha. Znaš li ti koliko ima skijaša.. Nije samo svjetski kup ima tu i europa kup i jos dosta nižih takmičenja. Tako da je ovo odličan rezultat Muzaferija.
Koljicfan
Nazalost u ovom sportu su potrebne financije da bi bilo dobrih rezultata, i treba je podrzati neka trazi pare ipak ona nas prestavlja....
Koljicfan
Evo sad je 18. Jel ok
miki30
Nezna to on bruda!
Jozef
Stani na skije, vozi preko 100 km/h kroz one zavoje i nagib preko 60%, zauzmi bilo koje mjesto u Svjetskom kupu i onda dođi da komentarišeš. Jednostavno?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.