Mikaela Shiffrin slavila u slalomu u Areu, fantastičan rezultat Zrinke Ljutić

Hrvatica osvojila drugo mjesto

Mikaela Shiffrin slavila u slalomu u Areu, fantastičan rezultat Zrinke Ljutić

E. Čaušević

Mikaela Shiffrin slavila je danas u utrci slaloma u švedskom Areu, a fantastičan nastup imala je i hrvatska skijašica Zrinka Ljutić koja je bila drugoplasirana.

Shiffrin je još jednom pokazala svoju dominaciju u svijetu skijanja i slavila je u utrci slaloma u vremenu 1:42.95.

Amerikanka je imala peti startni broj i nakon prve vožnje uspjela je da zasjedne na prvu poziciju koju je uspjela da zadrži i u drugoj vožnji i na kraju dođe do pobjede.

Međutim, sjajan rezultat danas je imala i hrvatska skijašica Zrinka Ljutić koja je osvojila drugo mjesto u Areu.

Ljutić je imala startni broj jedan i nakon prve vožnje Hrvatica je bila treća sa 11 stotinki zaostatka u odnosu na Shiffrin, a devet u odnosu na Gisin koja je bila druga nakon prve vožnje.

No, Ljutić je u drugoj vožnji briljirala i uspjela je da bude bolja od Gisin koju je preskočila u poretku, ali protiv Shiffrin nije mogla.

Hrvatica je završila utrku sa 1.24 sekundi zaostatka za pobjednicom, dok je Gisin na kraju imala deset stotinki zaostatka u odnosu na Ljutić.

Shiffrin je prva u poretku slaloma sa 630 bodova ispred Vlhove koja je druga sa 505 bodova, dok je Duerr druga sa 442 boda. Ljutić je sada šesta u poretku slaloma, dok je u ukupnom poretku Svjetskog kupa na 12. mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi