Miller: Vidljivost je danas bila drugačija

Razočarani Amerikanac

Miller: Vidljivost je danas bila drugačija

Drugi dan 22. Zimskih olimpijskih igara donio je prva velika razočarenje za favorite, a Amerikanac Bode Miller koji je zauzeo tek osmo mesto u spustu svoje razočarenje nije krio.

Američki skijaš zaostao je 52 desetinke za novim šampionom, autsajderom iz Austrije Mathiasom Mayerom.

"Razočaran sam. Skijao sam jako i dobro, a to je najvažnije. Ali nisam dobro prošao. Bilo je teško, želio sam naravno da pobijedim, mislio sam da imam dobre šanse za to", rekao je Miller.

Amerikanac je peti put na Zimskim olimpijskim igrama u karijeri. 

"Dobro sam se spremio, teško je kada stvari ne idu kako bi ti želio. Nisam siguran šta je krenulo loše. Vidljivost je danas bila drugačija, a to je jedini problem koji sam imao. Ali to je nešto sa čim se susrećem sve vrijeme. Ako je vidljivost dobra mogu da skijam najbolje što znam, ako nije ne mogu", istakao je Bode Miller.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.