Muzaferija bez bodova u Val d'Isereu

Skroman nastup

Muzaferija bez bodova u Val d'Isereu

A. Čaušević

Elvedina Muzaferija nije uspjela osvojiti bodove na truci spusta vožene u Val d'Iseru.

Muzaferija je svoj nastup završila s vremenom 1:45.21 što je na kraju bilo dovoljno za 37. mjesto i 3.5 sekundi zaostatka za pobjednikom.

Najbrže vrijeme odvezla je Italijanka Sofia Goggia, dok su na podijumu završile još Breezy Johnson iz SAD i Mirjam Puchner iz Austrije.

Inače, današnja utrka i nije kraj vikenda za najbolju bh. skijašicu koju sutra također u Val d'Iseru čeka utrka Super G-ja.

Podsjećanja radi, Muzaferija je upravo u trci Super G-ja stigla do historijskih bodova u svjetskom kupu kada je prošle sedmice u St. Moritzu bila na 18. mjestu.

Top Komentari

ISTINA
Biće to bolje u SG,samo naprijed djevojko,sve najbolje.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi