U pet minuta srušio se cijeli svijet: San jedne djevojčice postao je noćna mora, suze su lile

Iskustvo koje će pamtiti zauvijek

U pet minuta srušio se cijeli svijet: San jedne djevojčice postao je noćna mora, suze su lile

Haris Zilić

Sport je nekada surov i često spremi neočekivana iskustva.

To se posebno odnosi u današnje vrijeme kada se svijet bori sa koronavirusom, a to je na svojoj koži najbolje osjetila 20-godišnja Sara Marita Kramer.

Pomenuta djevojka rođena je 2001. godine i trenutno je ubjedljivi lider u Svjetskom kupu ski-skokova kada su u pitanju djevojke.

Na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu koje počinju u petak 4. februara trebala je biti glavni kandidat za zlatnu medalju, ali njeni snovi su srušeni u pet minuta.

Kramerova je bila pozitiva na drugom testu za koronavirus i mora deset dana u izolaciju, što znači da neće putovati u Peking.

Snovi jedne djevojčice srušeni su na najgori mogući način.

Kramerova nije krila suze, ali je izjavila da će se vratiti jača jer je ovo tek početak, ali i lekcija za buduće nastupe i velika takmičenja.

Umjesto Kramer u Peking putuje Lisa Eder, koja će se pridružiti Danieli Iraschko-Stolz, Evi Pinkelnig i Jacquelini Seifriedsberger u austrijskoj reprezentaciji za ski-skokove.

Top Komentari

Karlosicroberto
Snima se kako plače, to su danas djeca
3 0
Klicko
dodji da te klicko utjesi hehe
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi